Onze aanpak is gebaseerd op I.B.L.

I.B.L. staat voor Informeren, Betrekken en Leren. Het is een iteratieve aanpak om te groeien naar een eindpunt wat zelden bereikt wordt en steeds in beweging is en mag zijn.

Waarom wordt het eindpunt zelden bereikt? De wereld en ons leven zijn een dynamisch gebeuren wat elke dag anders is. Daarom blijven we (mee) groeien om van elke verandering te kunnen genieten.

Informeren doe je vanaf het moment dat de droom er is. Of deze nu gebaseerd is op noodzaak tot gaan groeien, nieuwe inzichten of anderszins. Vanaf het eerste moment ga je zoveel mogelijk collegae, vrienden, klanten, managers deelgenoot maken van mogelijke wijziging in het reisschema.

Iedereen mag tenslotte mee en heeft ook de kans om mee te doen, denken en meer.

Betrekken. Wat is het toch geweldig dat wanneer jij iets hebt bedacht, er zoveel ‘medeschuldigen’ kunnen opstaan om samen met jou de reis te gaan maken. Betrek ze vanaf het begin van je groeiproces naar de nieuwe toekomst en ze zorgen voor een heel groot deel van jouw succes wat ook hun succes is geworden. Dat is de manier waarop wij samen werken met iedereen die mee wilt doen.

Leren is een continue terugkerende activiteit. Wat nog steeds werkt en nodig is voor de nieuwe toekomst, blijft. Waar we kunnen leren van het verleden, heden en morgen, gaan we dat zeker met elkaar doen. Evenzo, wanneer we mogen leren van collegae, stakeholders, klanten, leveranciers en anderen.

Super ook om onze kennis te mogen weggeven, delen en door laten groeien naar een eindpunt wat we nooit zullen weten.

Samenwerken met SuccesKlus?

Of je nu een werkgever, werknemer of interimmer bent, wij zijn er voor jou!