HR-, Vitaliteit- en Veranderingsmanagement succesvol opdracht afgerond

HR, Vitaliteit en Veranderingsmanagement opdracht bij Woondiensten Aarwoude (WDA) met succes afgerond.

Het voelt fijn (en ook weer niet) om afscheid te nemen van mijn collegae en opdrachtgever bij WDA. Ik heb daar in ruim een jaar een nieuwe organisatie mogen neerzetten en alle medewerkers met behulp van Talent Motivatie Analyse (TMA) en DISC gecoacht in hun persoonlijke ontwikkeling.

Bovendien heb ik gezorgd voor aangepaste en nieuwe functiebeschrijvingen inclusief inschaling.

Dit alles op basis van het Plan van Aanpak ‘Groei’ als afgeleide van het Ondernemersplan waar ik een grote bijdrage aan geleverd heb op inhoud, initiërend en sturend en de door mij geschreven Strategisch Personeelsplanning.

Dit alles in nauwe samenwerking met mijn opdrachtgever Marcel Meulen (directeur/bestuurder WDA) en andere interne en externe collegae van WDA.

Allemaal heel erg bedankt dat we dit met elkaar hebben bereikt en vooral ook grote klasse dat we grote stappen hebben kunnen zetten in het verkleinen van ‘de Onderstroom’ naar meer openheid en samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

SuccesKlus Adres Boomgaard 5 3404 BG IJsselstein Telefoonnummers: - 0620739854 (Sjaak) - 0640745385 (Liebeth) E-mailadressen: - Sjaak: Sjaak.kerkhof@succesklus.nl - Liesbeth: Liesbeth.scholtens@succesklus.nl - Algemeen: Info@succesklus.nl